Снимки от вътрешността на тавана

Снимки от вътрешността на тавана
Снимки от вътрешността на тавана

таван украса, която е на пода на таванското помещение

За да може правилно да направи пода на тавана, изисква създаването на шумоизолираща слой вътре припокриват. звуков материал може да се използва за тази цел. Не е зле се справя с тази задача, минерална вата. Матраци от него са положени между гредите, като не се забравя преди разстила върху техния филм. Дебелината на минерална вата може да бъде между 5 и 10 см. Много подходящ разширена глина, или гранулирано Penoizol полистирен трохи. Тези мерки, заедно с изолиран етаж на тавана.
Снимки от вътрешността на тавана

Изолация на таванското минерална вата

Ако решите да направите, тавански изолация минерална вата, за предпочитане е да не използвате уеб материал и рогозки от минерална вата, които по-добре да притежават формата си и не се уреждат с течение на времето. Laid минерална вата като полистирен, е необходимо в два слоя.

Снимки от вътрешността на тавана

Подгряване студена тавански етаж

В момента, важен въпрос е икономия на енергия от вашия дом или вила. Подгряване студена тавански етаж Полиуретанови твърди пенопласти значително да намали загубата на топлина в дома, като по този начин намаляване на разходите за отопление. Снимки на студено тавански етаж с изолация са представени по-долу.
Снимки от вътрешността на тавана

Което нагреватели са подходящи за топлоизолация на тавана

В днешния пазар на строителни материали, можете да намерите много различни топлоизолационни материали, обаче, в случай на изолация покрив често е трудно да се определи точно какви материали могат да бъдат използвани за изолация на тавана. Като нагревател за такива помещения и вида на покриви често се прави, за да се използва минерална вата и стиропор. И двата материала имат свои собствени характеристики, предимства и недостатъци, които трябва да бъдат разгледани, тъй като тя е тези фактори ще ви помогнат да се определи дали материалът е подходящ за даден покрив.

Снимки от вътрешността на тавана

Видове модерна и обикновено се използват изолационни материали

Тъй като изолацията трябва да отговаря на всички изисквания на санитарните норми и имат здравен сертификат, тъй като е трябвало да се използва за жилището, а съставът трябва да бъде на базата на естествени съставки.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени