Монолитна плоча технология фондация

Монолитна плоча технология фондация
Монолитна плоча технология фондация

Как е плоча

Като цяло, дизайнът самата се извършва, както следва: ямата изкопан дясно размер и дълбочина. След това се излива слой от пясък или чакъл, са поставени съобщение (канализационни тръби и водопровод. Плот бетон замазка. В вд се изолира, след това да се изгради на кофража, подсилваща клетка и плаката може да бъде запълнено с бетон.
Монолитна плоча технология фондация

Строителство технология монолитна плоча

Солидна основа има репутация сред строители като универсални. Той е идеален по отношение на строителството на неравен терен, като торби с пясък, торф и други основни нещо, което е отличителен белег на монолитна основа на неговите хора видове -. Бетонна плоча. В кофражът е неделима.
Монолитна плоча технология фондация

Как да се изгради солидна (плоча) основа?

Предстои изграждането на монолитна основа - това не е лесна задача, която изисква внимателен подход. С помощта на тази статия, вие ще получите цялата необходима информация, която ще позволи на себе си да постави солидна, надеждна и ефективна основа. Не забравяйте да проверите с предимствата на монолитна плоча, неговия обхват и ясно да следва стъпките на инсталацията.
Монолитна плоча технология фондация

Какъв е този вид база

Fundam монолитна плоча - класически вид основа, която може да се използва по най-трудния терен. Там се посочва в малка дълбочина, което позволява понякога дори може да разчита на използването на механизация или багер за изкопаване малка яма, която е с дълбочина 50 см. Плоча армировка се прави с помощта на стоманена армировка рамка.
Монолитна плоча технология фондация

монолитна основата на плоча се прилага:


  • когато строителната площадка мека почва или когато сградата създава много стрес;
  • при унищожени или насипни почвата база;
  • когато неравен терен свиваемост;
  • когато е необходимо за защита срещу висока вода или стопи вода.
  • Той е ценен за способността му да се приведе в съответствие вертикално и хоризонтално преместване на почвата, подпочвените води, за противопоставяне, дори и при високо хидростатично налягане. Тази конструкция е сравнително лесна за проектиране и изпълнение.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени