Монолитна плоча фондация видео

Монолитна плоча фондация видео
Монолитна плоча фондация видео

Как е плоча

Като цяло, дизайнът самата се извършва, както следва: ямата изкопан дясно размер и дълбочина. След това се излива слой от пясък или чакъл, са поставени съобщение (канализационни тръби и водопровод. Плот бетон замазка. В вд се изолира, след това да се изгради на кофража, подсилваща клетка и плаката може да бъде запълнено с бетон.
Монолитна плоча фондация видео

Какво трябва да знаете за монолитна основа, за да започнете?

Гледан тип основа за уреждане на основата на пясъчна възглавница. Техниката включва попълване задължителното прилагане на армировка. Този дизайн е предназначен за много високи натоварвания и затова се използва главно в изграждането на по-големи къщи с повече от един етаж.
Монолитна плоча фондация видео

Хидроизолация, последващо подсилване и изливане на основата

Хидроизолация е поставен на такава база слой 2 с освобождаването на около един метър. Тези проблеми в бъдеще ще бъдат насочени към плоча на стената. По-късно инсталиран кофраж и армировка на фондацията се осъществява. кофражни стени са закрепени подпори и вътре тапицирани с катран хартия.
Монолитна плоча фондация видео

монолитна основата на плоча се прилага:


  • когато строителната площадка мека почва или когато сградата създава много стрес;
  • при унищожени или насипни почвата база;
  • когато неравен терен свиваемост;
  • когато е необходимо за защита срещу висока вода или стопи вода.
  • Той е ценен за способността му да се приведе в съответствие вертикално и хоризонтално преместване на почвата, подпочвените води, за противопоставяне, дори и при високо хидростатично налягане. Тази конструкция е сравнително лесна за проектиране и изпълнение.
    Монолитна плоча фондация видео

    Примери на монолитна основа устройство

    В основата под формата на монолитна плоча, използвани в изграждането на всички видове вили, но на първо място тя се препоръчва използването на устройството под Свободно стоящи сгради, които са напълно годни за бъдещата фондация. Това е така, защото, когато деформация къщата на почвата ще се премести заедно с основата, което изключва повреда на отделни елементи от дизайна.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени