Шпакловка за боядисване

Шпакловка за боядисване
Шпакловка за боядисване

Фаза 2: начало отваряне пълнител стени

Повърхността на циментова пясък мазилка и гипсокартон сами по себе си не са подходящи за боядисване. Тези материали са или твърде порести или абсорбират влагата и да равномерно боя може да отиде до стената. Резултатът ще бъде значителна промяна в цвета, избран за картината, и показа на всички незначителни грапавостта. Необходимо е да се отвори по цялата повърхност на шпакловка на стените.
Шпакловка за боядисване

Получаване на повърхността по мазилката на стената

Основното нещо - да го видя, че на повърхността на стените е напълно чиста. Следи от грес, бои или сажди трябва да премахнете. Разбира се, ние не трябва да се срещне отпаднат слой мазилка, шлака остатъци, восък или част от кофража. Дори и да пристъпи към замазка замръзналата тавана и стените. Не се препоръчва.
Шпакловка за боядисване

Разполага с измазани стени за различни покрития

Вие трябва ясно да се разбере, че процесът на шпакловка с значими разлики в зависимост от това дали, в какъв обхват да приложите работен състав. Той варира като желаната степен на плътност на пълнежа, и методи за неговото прилагане.
Шпакловка за боядисване

Подготовка стени

Преди по-нататъшно глоба стенно покритие изисква добре proshpaklevat.Shpaklevka стени, цената на квадратен метър  работата, за която специалистите на нашите частни отбори "Ремонт 7" посочен в таблицата, което го прави идеален подготовка на повърхността за последващо качествено боядисване или тапети.
Шпакловка за боядисване

Замазки за боядисване

За да имате добър и професионално боядисване на стените, трябва внимателно да се подготви повърхността и добре направени измазани стени за боядисване, цената на който в таблицата по-долу е в списъка. Извършване измазване работа на високо ниво ще ви гарантира отличен резултат от боядисването на стените.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени