Цената на фундаментна плоча

Цената на фундаментна плоча
Цената на фундаментна плоча

Списъкът на произведения, включени в разходите за изграждане на фундаментната плоча:

  • Разбивка на осите и свързването към терена
  • Otkopka разкопки
  • Устройство основата слоя геотекстил (дорнит материал)
  • Устройство пясъчни торби (150mm)
  • Апаратура трошен камък възглавница (100 mm)
  • Хоризонтална сутерен хидроизолационни мембрани DELTA-NB
  • монтаж на кофраж
  • Апаратът на арматурен каркас (12A3)
  • Нивелачна фондация хоризонт
  • Бетониране основа (V22.5 M300 W6 F150)
  • бетон с помощта на вибриращи ръжени
Всички извършената работа гаранция.
Цената на фундаментна плоча

Обхват на фундаментната плоча

Uni-Base различен структурна цялост и простота. Ето защо той се използва в случаите, когато има високи изисквания за надеждност на бъдещото съоръжение. Дизайнът е устойчив на деформация, движения на почвата и въздействието на подземните води. Ето защо фондация плоча се използва в строителството на обекти на всяка цел на различните видове почва. Повечето от тях се основава удовлетворени в изграждането на частни къщи (1-2 етажа) и вили. Въпреки това, можете да използвате проектирането и строителството на сгради за други цели, предмет на предварителни изчисления, границите на безопасност.
Цената на фундаментна плоча

Монолитна плоча основа ключ

Има ли универсална основа, която може да се инсталира без оглед на геоложките изследвания на почвата? Налице е - представлява монолитна фундаментна плоча. Той не се страхува от вдигане почви или високи подпочвени води, или нежелано състава на почвата. Освен това, основата се отнася до melkozaglublennym и следователно не изисква голямо количество изкоп. Разбира се, все още се нуждае от сериозна работа, както и наличието на специализирано оборудване, но в сравнение с погребан солидна капиталова основа монолитна плоча все още е настроен на дълбочина 1,5-2 метра.
Цената на фундаментна плоча

фундаментна плоча

Печки монолитна основа е изработена от високоякостен бетон, в допълнение, опитът показва, че най-важният етап в изграждането на фундаментна плоча Това е засилване на основата на самолета носител. В Закона секционни стоманени пръти 12-16 mm като армиращ материал. Тази печалба трябва да бъде трудно да се поддържа целостта на фундаментната плоча за всякакви деформации на почвата. Също така е основата за изолация на изолиран.
Цената на фундаментна плоча

Монолитна фундаментна плоча

Твърдо бетонна основа е цялата площ на сградата е построена, така че той не се страхува от земни свлачища и други «катаклизми», Plate се движи заедно със сградата, което прави този тип ФДТ е второто заглавие – «плуване», Дизайнът е много удобно за изграждане на жилищни сгради и обществени сгради в райони, където други видове основи просто не е възможно.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени