плоча Фондация под къщата

плоча Фондация под къщата
плоча Фондация под къщата

Glavnyekriterii монолитна фундаментна плоча:

Под плоча легла фондация (кражба) дебелина може да бъде от 400 мм до 1000 мм, и зависи от сложността на земята, по-лошо на почвата, дебелината трябва да бъде легла. Използва се за легла пясък груб грунд, CBC, чакъл (фракция 20-40 мм). На всеки 10-20 см уплътняват, като се използват компактори и разлети вода. Под пясък леглото, за да се промъкват геотекстил за предотвратяване на ерозията на своята подземните води.
плоча Фондация под къщата

Как е плоча

Като цяло, дизайнът самата се извършва, както следва: ямата изкопан дясно размер и дълбочина. След това се излива слой от пясък или чакъл, са поставени съобщение (канализационни тръби и водопровод. Плот бетон замазка. В вд се изолира, след това да се изгради на кофража, подсилваща клетка и плаката може да бъде запълнено с бетон.
плоча Фондация под къщата

Бетониране на монолитна фундаментна плоча искал да запълни?

Бетониране на монолитна фундаментна плоча започват след полагане и уплътнен пясък възглавница, определени подсилваща мрежа. По време на подготовката на бетон, то е възможно да се добавят вещества, които подобряват неговата устойчивост на студ, но леко се увеличи цената на монолитна фундаментна плоча.
плоча Фондация под къщата

фундаментна плоча

Много често при избора на вида на основата за бъдещето си индивидуален разработчиците къща спира на формата на плочата. Заложете на този вид е подходящ в случаите, когато почвата на сайта е беден и няма възможност да се използват по-достъпни опции. Въпреки високото потребление на материали, като основа е сравнително лесно ерекция - да направят свои ръце не е трудно за човек без опит в извършването на подобна дейност.
плоча Фондация под къщата

Онлайн калкулатор за изчисляване на монолитна фундаментна плоча (плоча UWB)



плоча Фондация под къщата
В зависимост от необходимата здравина на основата, както и от метеорологичните условия.
Бетон Марка:

M100 (B 7.5) M150 (B10) M200 (B15) M250 (В20) M300 (V22.5) M350 (B25) M400 (B30) M450 (В35) M500 (B40) M550 (B45) M600 (В50) M700 ( B55) M800 (B60)
плоча Фондация под къщата
Ширина на полагане на основите.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени