Тавански етаж на дървени греди видео

Тавански етаж на дървени греди видео
Тавански етаж на дървени греди видео

Ползи таван върху дървени греди:

  • Лекотата и скоростта на инсталацията. Например, бетон се налива е по-бързо, но това ще отнеме най-малко един ден, за да получат пълна сила. А общата цена на монтажа на дървени греди ще бъде по-малко, не се нуждаят от кран, за да привлекат в този случай: да се повиши гредите на тавана ще бъде достатъчно, за 2-3 души.
  • Наличието на материала. Дървени греди са изработени от иглолистна дървесина, която е широко разпространена в нашата страна.
  • Леки дървени греди, които могат значително да се намали общото тегло на конструкцията, и поради това се нуждаят от по-малко мощен фундамент за изграждане.
  • Таванът на дървени греди могат лесно да бъдат подредени абсорбиращи звука материали, които ще предотвратят появата на външен шум в стаята.
  • По-ниска цена на дървена конструкция в сравнение с други материали, ако се вземат предвид икономиите от чешмата, резултатът е доста значителна сума.
  • Цялото събрание на припокриването може да се направи в един ден, при условия, сравними с монтирането на подови панели с помощта на кран.


С всички очевидни ползи имат тавани, изработени от дърво и техните недостатъци:
Тавански етаж на дървени греди видео

Монтаж на метални подпори

Закрепване на дървени греди на стената може да се извърши с помощта на специални метални опори (скоби, ъгли или поцинковани стоманени скоби). Такива опори могат да бъдат открити и скрит тип закопчаване. Те са свързани към котвите стената и винтовете на греди или метални винтове. Този модерен начин на определяне на дървени къщи е бърз монтаж и адаптивност. Особено препоръчително да се използва този тип закрепване дървени греди на тавана на вътрешните стени на стаята.
Тавански етаж на дървени греди видео

Какво се изисква от тавана?

Съответните правила, уредени от температурната разлика между техническата област и жилищни. Според тези стандарти, като разликата не трябва да надвишава четири градуса по Целзий. За да се постигне такъв резултат трябва да се защити изолационния материал от влага и кондензация, които проникват през прорезите на жилищен район.
Тавански етаж на дървени греди видео

Изчисление на греди

За да направите interstorey за изчисление или таванския етаж, трябва да се определи на товарите, които действат върху гредата. Определете им е доста трудно, така че вземат средно данните. Общият товар се състои от теглото на плоча и временни натоварвания на т.е. много хора, мебели, различни съоръжения и т.н.
Тавански етаж на дървени греди видео

Каква трябва да бъде дебелината на изолацията на таванския етаж?

Дебелината на изолационния слой не зависи от вида на тавански етаж структура върху дървени или стоманобетонни греди е избран. Опаковката на всеки изолация определен коефициент на топлопроводимост λИ тя има две значения: λА — суха среда, и λB — мокри. По-малкият това съотношение — по-добре изолиращите свойства на материала. Той е на базата на тази стойност и да направи изчисленията тавански етаж изолация.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени