Фондация с мазе в цената

Фондация с мазе в цената
Фондация с мазе в цената

Видове фондация под приземния етаж: монолитна колан, купчина и плоча

Те се използват и двете. Лента солидна основа - ивица от армиран бетон, който е заложен по периметъра на сградата. Ако slabopuchinisty земята, а след това полагане дълбочина е малък (около 70cm). Ако бъдещето на сградата има тежка стена, дълбочината на полагане е избран с 30 см по-ниски от дълбочината на замръзване.
Фондация с мазе в цената

Монолитна партер - първо при следващия етаж е изпълнен с монолитна плоча.

Най-важната стъпка за този етаж е нуждата от професионалист, който да се направи кофраж за стени и покриви. Неправилно направи кофраж при наливане на разтвора може да унищожи структурата на цялата къща, или разпръснат бетона извън кофража ще трябва да се смила.
Фондация с мазе в цената

предварителна работа

За да започнете изграждането на приземния етаж, се нуждаем от проекта за къща, която също показва мазе проект. Ако не проекта на фондация мазето, нашия дизайнер ще проектира мечтаната къща с мазе в строителния проект. Изграждане на мазето или изба започва с инженерна оценка на сложността на хидрогеоложките условия на земята. Която се определя въз основа на инженерно-геоложки проучвания, ако е от вида на почвата, открити неговите свойства, замразяване водоносни хоризонти дълбочина местоположение, нивото на наводнения и подземните води. Въз основа на тези данни, проект на бъдещата база, или мазето, изчисли стойността на бъдещите оценки работа, проекти и разходите са в съответствие с клиента.
Фондация с мазе в цената

Плоча фондация с приземен етаж и своите предимства

Приземен етаж - перфектен дизайн за фондацията. Стените й са подкрепени от стоманобетонна монолитна плоча. Плаката се поставя на плътен слой от чакъл и пясък, лежи под нивото на замръзване.
Фондация с мазе в цената

Къщите на приземния етаж: конкретна фондация

На приземния етаж на къщата - доста често срещаното решение за строителството, когато собственикът на бъдещия дом има тенденция да се рационално планиране и разширяване на жизненото пространство. И това място е най-надеждни, дори и на етапа на проектиране трябва да се приема с голямо внимание към фундамента, защото тя е тук, че започва изграждането на партерния етаж.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени