Какво е основен ремонт

Какво е основен ремонт
Какво е основен ремонт

жилищния фонд


Жилищния фонд реформа изпълнява функциите на предоставяне на финансова помощ на субектите на Руската федерация и общините за капиталови ремонти на жилищни сгради и преселването на гражданите от спешна жилища.
Какво е основен ремонт

Образуване на основен ремонт на фонда чрез прехвърляне на вноските към специалната сметка (kopim отделно)

Ако първият метод за формиране на фонда: В ефир има право да отвори свое специално внимание, означава сесии собственици ще направят принос към реновиран през за образуване на основен ремонт фонд. Средствата от такава сметка може да се използва само за основни ремонти и или за нищо друго.
Какво е основен ремонт

Инициативата от наематели

Ако една жилищна сграда от дълго време е в неблагоприятна светлина, както и необходимостта от ремонт е ясно узрели и презрели, събиране на среща. Капиталови ремонти, одобрени, ако решението бъде прието най-малко две трети от собствениците на общия брой на собствениците на апартаменти в къщата.
Какво е основен ремонт

Характеристики на ремонт

В подготвителната фаза преди тока или workover трябва да включва работа, за да се гарантира безопасността и дават възможност за по-нататъшни действия без намеса за почистване последващи или резервни части. На първо място, ако е необходимо, на кладенеца трябва да бъде заглушен, а след това се премества в обект на екипажа за поддръжка и ремонт на оборудването. Сред творбите в подготвителната фаза преди текущия или основен ремонт са следните действия:

Какво е основен ремонт

Как да се определи дали двигателя основни ремонти са необходими?

И тогава това е просто. Ако имате двигателя тропа, оригване, черен дим от тръбата (така, че слънцето не се вижда), масло лети литра на 100 км, излез всякакви грешки в бордовия компютър или арматурното табло. Вече си струва да мисля за!

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени