Снимка на метални покриви

Снимка на метални покриви
Снимка на метални покриви

Abat-отдушник

В момента, най-просто и евтино счита голямото покрив. Това е плосък оглед на покрива, който се подкрепя от стена с различни височини. В резултат на това на наклона на покрива има един, който и да е посока. Обикновено това е най-често се използва в изграждането на складове, гаражи и други стопански постройки. Но често може да се види на вилите. За всички свои качества, основният недостатък на такъв покрив е, че на тавана в къщата с покрив няма да може да се изгради. Да, и външния му вид е лошо.
Снимка на метални покриви

Материалите, използвани за производство на метал

ламарина

Тя поцинкована стомана често служи като основа метал. Неговата дебелина може да бъде от 0.45 до 0.55 (рядко до 0,6) мм. Цинк покритие предпазва метала от корозия. Top има няколко усилени слоеве, включително и полимер. Може да се използва стомана, покрита с цинк или Aluzinc. Вторият по-трайни покритие, но цената на такъв метал е значително по-скъпо.
Снимка на метални покриви

метал снимка

Снимка на метал, представени в нашия сайт ще ви помогне да получите представа за външния вид на профилите и правилния избор. Характеристики на всяка колекция съдържа материал, примерни изображения и снимки с помощта на сглобяеми конструкции от различни метални конструкции.
Снимка на метални покриви

фронтон покрив

Гейбъл покрив - най-често срещаният вариант за изграждане на свои ръце. Това е практически, издръжливи и относително прости изчисления. И тъй като ниско тегло покритие Ондулин е необходимо устройство, подсилен съцветие система. И повишаване на покривни листове могат да бъдат сами, което значително улеснява монтажа.
Снимка на метални покриви

сортове покриви

Модерна сграда пазар е пълна с най-различни предложения на покривни материали за покриви, Монтиран на къща, и основните показатели за надеждност са параметри като устойчивост на атмосферни влияния, топлопроводимост, нивото на излагане на корозивни процеси и т.н.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени