Грубо финала SNP

Грубо финала SNP
Грубо финала SNP

Грубо финала на помещения

Парченце точно разделя на целия процес за окончателна обработка на етапи. Грубо покритие включва няколко, ако мога така да се изразя, най-мръсните етапи. Най-важната стъпка е да се изготви работи мазилка стени. На това зависи от качеството на целия процес на довършителни работи.
Грубо финала SNP

Конструктивни решения:


фондации: Основи лентъчни са изработени от стоманобетон на специално подготвена почва. Топлоизолацията на подземен извършва по протежение на периметъра на вътрешната повърхност на външната стена на основата на екструдиран полистирен "Penoplex 45", с дебелина 50 мм.

Грубо финала SNP

Защо ремонти в сградата?

По време на размразяване Хрушчов, Брежнев с "хуманно" масовите жилища казарми осигури еднаквост на апартаменти и вграден в проект калпав дизайн живот - 40 години. Тук наваксат и изпревари Америка, сегашното поколение ще живее по времето на комунизма (в който всеки работник ще бъде 3, а не 2 или 4, а именно три костюми), и след това да започне да се изгради соларен град на бъдещето. В същото време - виж, другари, Ефрем с Стругацки, е по някакъв библиотека. Можете дори Кларк, въпреки че той е капиталист, но като нашия начин наклонени.
Грубо финала SNP

Работи по измазване:

Мазилка е необходимо да се създаде равна и гладка повърхност за по-нататъшно прилагане на тънки декоративни покрития. Работата по мазилка, като част от серия от строителни работи по подготовка на стените за бъдеща работа. На първо място, на стената се прилага betonokontakt. Качествена betonokontakt играе ролята на свързващо вещество слой между мазилката и павирани предварително otchischennym от мръсотия и бояджийски покрития. Обикновено след лечение betonokontaktom стени стават червени. Освен това, за монтиране на стена профил Beacon (в хората - един фар), който действа като водеща релса за гладки стени мазилка. Beacon профил се монтира с помощта на нивото на капитана може да се приведе в съответствие най-точно на стената.

Грубо финала SNP

Монтаж на електрическа инсталация в апартамент с груб тон (сграда)

За безопасно и комфортно пребиваване в апартамента, след ремонт, в допълнение към интериор и дизайн - трябва внимателно да се преценят всички инженерни системи: електрически, ВиК, отопление, вентилация и т.н. Факт е, че ако авансовото плащане не се мисли и не изпълнява необходимите комуникации за домакински уреди (като канал за рисуване, или на ниско напрежение кабели за телевизора), тяхната връзка ще бъде значително възпрепятствана. Това означава, жица или тръба в продължение на тапет или фрактура като shtrobleniya стени, с последваща обработка ...

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени