Мазилка ръчно или машинно

Мазилка ръчно или машинно
Мазилка ръчно или машинно

Машина или ръчен мазилка, какво да избера?

Всеки мазилка, класически или декоративен, може да се прилага по два начина - чрез машина и ръчно. Много избор на конкретен метод причинява трудности. В крайна сметка, и двата метода имат свои собствени характеристики и предимства.
Мазилка ръчно или машинно

Прилагане на мазилката на стената

Какъв е принципът на работа на машина за поставяне на мазилка? Това е доста проста - специална машина, чертаейки мазилката на стената, а след това на няколко мазачи Изравнете rastovr депозирани на стената. Същите се увеличава начин на производителността, дори в малък мащаб - мащабът на апартамента. Имайте предвид, че изпълнението на машината за мазилка е 1,2 кубически метра на час.
Мазилка ръчно или машинно

Скорост - предимството №1

Машинна мазилка - бърза работа, денят на сумата ще бъде направено с използване на метода, по които, да речем, с екип от трима или четирима мазачи ще работи за около една седмица. Поради факта, че днес в мазилка Устройството използва специална смес от гипс, сушене време на повърхността намалява до два или три дни. По отношение на сушене мазилка повърхности естествено влияят на температурата и влажността в стаята.
Мазилка ръчно или машинно

Машинна мазилка, мазилка машина за поставяне

сух хоросан на основата на гипс свързващо вещество за прилагане машина (вътрешна мазилка, довършителни механизирано). Гипсът е екологичен материал, смес на негова основа се използват за широк спектър от вътрешно обзавеждане.

Мазилка ръчно или машинно

Какво е включено?

След прилагане на разтвор, повърхността е равен правило и след около 30-40 минути се омокря с вода, по-порести повърхности презаписана няколко пъти ренде. В резултат на омокряне и фугиране, т.нар "желе"Това изпълва всички значителни нередности, като на повърхността остава груб.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени