Шлайфане стени

Шлайфане стени
Шлайфане стени

Шлифоване на стени и тавани

С построяването на сградите по време на техния довършителни работи, ремонт или реставрация често изисква шлифоване стени и тавани. Най-често срещаният случай, когато е необходимо за смилане бетонни стени, колони и тавани, е необходимостта да се отстранят монолит ставите. Фактът, че форма панели, инсталирани преди изливането на монолита не винаги е перфектно в непосредствена близост един до друг, разликата между тях не винаги са на една и съща равнина, но това не е най-лошото. По време на леене кофраж деформира и се измества изливането на бетона, той оказва натиск върху кофража с голяма сила. След демонтаж на кофраж, всички тези фактори се проявяват под формата на увисналите, проходи, стълби и всякакви ненужни издатини обикновено остават повече от втвърден бетон. Най-ефективният начин да се премахнат тези натрупвания и шевове в монолита се смилане.
Шлайфане стени

Шлайфане (опесъчаване) бетонни подове и замазки

Шлайфане бетонни подове, тя позволява да се приведе в съответствие бетон повърхността на пода и да го даде необходимата грапавост за прилагане на повърхността на различни защитни и декоративни покрития. Освен това, шлайфан бетон етаж - това е идеална база за подови покрития, като теракот, паркет или ламинат.
Шлайфане стени

Етап 1 - първоначалната смилане

Поставете метален диск или шкурка с размери на зърната от 30 до 60 и да започне да стърже бетонния под. Не е лоша идея да се разделят на пода в няколко области. Направете едно преминаване на всяка от тях. Започнете второ преминаване в обратна посока, преместване на инструмента от страна на страна, за да се осигури еднаквост на полиране. Всеки пропуск трябва да се припокрива прилежащия терен около половината от широчината.

Шлайфане стени

Шлайфане на бетон. Шлайфане на бетонен под. Шлайфане на бетон. Обработка на бетонни подове.

Преди прилагането на горното покритие, трябва да се уверите, че повърхността на бетона е плоска. Преди прилагането на импрегниране, обезпрашаване, обработка на лакове или бои решили да направят полиране бетонни подове. Компетентен подход е в състояние да осигури сигурно хващане на бетон с полимерно покритие. Придържайки се към определени стъпки, лесно можете да похарчите за полиране на бетон етаж от себе си.

Шлайфане стени

Шлайфане и полиране на гранит


Predotvratit унищожаване topsheet камък и оцветяване с разлят течности (сок, вино, кръв) може да се използва мека кърпа или гъба, напоена с вода. Във всеки случай, за да се избегне увреждане на камък финала, не може да се използва абразивни препарати и особено чистачките на предното стъкло, оцет или други разяждащи препарати. Не забравяйте, че можете да използвате мека, неутрални и по-добри химикали за ежедневно почистване на пода.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени