Окабеляване в апартамент с ръцете си

Окабеляване в апартамент с ръцете си
Окабеляване в апартамент с ръцете си

спецификация— началната точка на дизайна

Условно, захранване на селска къща е разделена на три основни части: окабеляването в жилищна сграда, организацията на комуникациите на улицата, свързваща стопански постройки. Всяка една от тези области трябва да се разглежда отделно и имат вериги, работните чертежи. За да се реши този проблем, трябва да си (или дизайнери) постави техническа спецификация. Това е първоначалния план, който изобразява всички консуматори на енергия в страната и hozpostroek, осветителни устройства, опростени комуникационни маршрути. Обикновено изготвянето на техническия проект е резултат от съвместните усилия на дизайнера, на клиента и възлага на изпълнителя електрическата работа.
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Къде да започне окабеляване

Как да стигнем до електрическите кабели в къщата със собствените си ръце, ние трябва да се опитаме да направим така, че това е възможно, проводник или кабел, заменят или премахнете, и да не пречи на къщата. За тази цел е необходимо да се направи окабеляване в специален положени по време на строителството на къщата през дюзи или строителни конструкции, създадени за тази цел. Чрез клирънс монтаж между тръбата и кабела да се запечатва, вградени незапалим разтвор, който може лесно да се отстранява, ако е необходимо. За тези цели може да бъде подходящ цимент или глина с пясък, глина, цимент и пясък. Никога не стартирайте окабеляване при температура на въздуха под 15 градуса. Купи по-добре изолиран кабел и тел обвити с медни жила.
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Смятаме, че над електричество

Правилното електрическа инсталация в дома зависи преди всичко от потреблението на енергия. В вилното селище предлага ограничение на потреблението на 10-20 кВт за жилища, но в град апартамент не е реалистично, или през цялото време е да победи машината на входа, или още по-лошо, Похорие къща-окабеляване. При по-старите домове, където се изисква голяма част от кабелите и замяната, положи "Хрушчов" граница на 1.3 кВт; на границата - 2 кВт.
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Как да провеждат електротехник в частна къща със собствените си ръце

Окабеляване в дървена къща трябва не само да изпълняват своите функции, но за да бъдат безопасни, така че качеството на изпълнението му се увеличава изисквания. Възможно е да се извърши окабеляване в дървени къщи със собствените си ръце, но тя трябва да отговаря на всички правила за инсталация.
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Кабелна VVG - версии, декодиране и характеристики

Всяка инсталация не може без кабели или кабели. Това се отнася не само до жилищни домове и апартаменти, но и промишлени сгради и съоръжения В днешната статия бих искал да се обърне внимание на кабелите, и по-специално, да се помисли кабел VVG. Този кабел се предлага в няколко версии за това, какво доказателство префикс "NG", "LS», «FRLS» в края на маркировката. Какво правя всички тези модификации ...

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени