Мазилка стени на радиофарове с мрежа

Мазилка стени на радиофарове с мрежа
Мазилка стени на радиофарове с мрежа

Апаратура радиофарове от гипс и гипс

Мазилка на стените и таваните на радиофарове от устройството започва степени - платформи кубична форма на мазилка или мазилка. знаци за височина трябва да бъде равна на дебелината на следващия слой мазилка; долната граница е успоредна на пода. За устройството на маяци ще се нуждаят от управление. марка Правило прилагат към и фиксирани посредством пирони, скоби или разтвор. Solution или мазилка хвърля с лопата в пространството между повърхността на тавана и върховенството докато тя е пълна. След напълване трябва да се пренаредят разтвор. За тази цел набива шпатула излишък със странични повърхности нарязани. Премахване на правило, като плъзнете леко нагоре повдигнат ръб. В този случай, второто ребро премахва излишната мазилка и гладка. В същото време изчистена от фарове е паднала върху тях мазилка смес. Преди да извадите правило дрънкалка чук. Ако фаровете на празнотата, те трябва да покрие и внимателно се смила.
Мазилка стени на радиофарове с мрежа

Определяне на размера на работата, за да се подготвят стените за измазване

Внимателно огледайте повърхността на стената. Ако има дълбоки депресии, те първо трябва да се ремонтира мазилка, да изравни с останалата част от повърхността на стената. Различията на височина не трябва да надвишават 5,12 мм. Ако има малки издатини върху района, те трябва да се остъргват.
Мазилка стени на радиофарове с мрежа

Изисквания за мазилка

Основни изисквания за качеството на работата на гипс са изложени в парченце III-21-73. Особено важно е да се знае тези изисквания, ако решите да не се свърши работата със собствените си ръце, и да наемат работници. Качеството на работа е разделена на 3 части: за прост, по-добри, висококачествени мазилка.
Мазилка стени на радиофарове с мрежа

Приготвя тухлена зидария (обикновен тухла)

Нова тухлена зидария на една обикновена тухла подготвят практически не е необходимо, но трябва да се обърне внимание на зидария влага. Ако суха зидария, стената трябва да бъде напълно намокрени с вода, в противен случай ръси варов разтвор ще пълзи по стената. Ако зидария се изпълнява небрежно и има много видни тухли - те трябва да отсечем брадвата, а не да се налага да хвърлят прекалено голям слой от мазилка.
Мазилка стени на радиофарове с мрежа

Предимства на фибростъкло

Мазилка стени на радиофарове с мрежа
Пластмасова решетка за засилване мазилка използва, за да се осигури защита срещу появата на пукнатини на обработваните повърхности, армировката по време на работата на мазилка и хидроизолация. Сред неговите предимства са:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени