Мазилка таван с циментова замазка

Мазилка таван с циментова замазка
Мазилка таван с циментова замазка

2. Promerka хоризонталност или вертикалността на повърхността, което се лекува.

С помощта на нивелир или отвес (по-лесно - с помощта на ниво, за да бъдем точни - с помощта на отвес) трябва да се определят части от повърхността, че не сте измазана (на повърхността на такива сайтове може да изравни малко полиране). Ако стената е с площ от около 20 m2, е в същото време можете да спестите до 2-3 чувала с мазилка, въпреки че с течение на времето той може да продължи по-дълго от мазилка vsploshnuyu.
Мазилка таван с циментова замазка

Приготвя тухлена зидария (обикновен тухла)

Нова тухлена зидария на една обикновена тухла подготвят практически не е необходимо, но трябва да се обърне внимание на зидария влага. Ако суха зидария, стената трябва да бъде напълно намокрени с вода, в противен случай ръси варов разтвор ще пълзи по стената. Ако зидария се изпълнява небрежно и има много видни тухли - те трябва да отсечем брадвата, а не да се налага да хвърлят прекалено голям слой от мазилка.
Мазилка таван с циментова замазка

Средствата, необходими за привеждане на тавана

  • Три вида метални шпатули с различни размери, с гумена ръкохватка.
  • Капацитетът на 15-20 литра, с високи страни и прави стени. Висока топчета се предпази от нежелано спрей, с разбъркване, и стената ще позволи директно разтвор пикап шпатула без остатък.
  • Смесителят за получаване на работен разтвор.
  • Paint четка и валяк за нанасяне на грунда.
  • Строителство шкурка за крайния таван шлифоване повърхността за боядисване.
Преди процедурата за привеждане в съответствие на тавана е необходимо да се подготви повърхността, това прочистване от старата боя, замазка или друго покритие. И колкото повече старателно това бъде направено, ще се извършва по-добре по-късно довършителни операции. почистване на повърхности, обикновено се произвеждат специална стъргалка или шпатула. Може да бъде почистен и изсушен мастило. Но много по-бързо и с по-малко разход на енергия, можете да го направите с тази работа, ако щедро пръска повърхността на тавана с вода и се организира в проветривата стая. Най-старата боя от нея започва да се балон и да премахнете това няма да е трудно. След отстраняването му, на тавана трябва да бъдат добре почистени.
Мазилка таван с циментова замазка

Как да се подготвите варов разтвор

При подготовката на циментова замазка, която може да се използва за мазилка таван, не е голяма работа. Първо трябва да се намери подходящ съд, в който ще се появят за смесване и всички основни съставки на разтвора. Като правило, мазилка таван не изисква голямо количество от разтвора на една партида.
Мазилка таван с циментова замазка

приложими решения

Мазилка таван Един от най-честите решения, които да изпълняват никакви гипсови тавани само със собствените си ръце, се счита за силикатна мазилка. Получаване на разтвора се състои в смесване на 3 части промива пясък и 1 част вар замазка. Този вид разтвор, използван за мазилка тухлена зидария или бетонни тавани.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени