Мазилка видеостени

Мазилка видеостени
Мазилка видеостени

Мазилка стените със собствените си ръце (видео)

Видеото показва в детайли процеса на покриване на стени. Ето един цял цикъл на работа е необходимо. Vypodrobno също така ще видите как да се приготвя разтвор, и какви материали са най-добре да се използва за дадена повърхност.
Мазилка видеостени

Първи стъпки мазилка стени?

Не е тайна, че в резултат на мазилката може значително да подобри звуко и топлоизолация, както и защита на помещенията от въздействието на атмосферното утаяване. Освен това, поради дървото на мазилка са огнеупорни. И правилно, надлежно изпълнена мазилка е в състояние да ви служи в продължение на много години.
Мазилка видеостени

декоративно покритие

Той се използва в дизайна на структурните видове мазилка, която ви позволява да украсят стените на интересен вид нередности. Те правят безнравствено кора на дърво, под камък, с коприна ефект, с мраморни чипове във формата на имитация на дъжд.

Мазилка видеостени

1. мазилка стени цимент пясък ВИДЕО


циментова пясък гипс проникващ довършителни работи и има добро качество на нанесения слой, повишена влагоустойчивост, повърхностна плътност. Той се използва за ръчно полагане и механизирано, и е най-подходящ за тухлена основа. Когато тя се прилага за хващане много издръжлив. 
Мазилка видеостени

3.1 Етапи започват измазване на стените на блока на пяна

  1. Повърхността на стената се почиства от прах и други замърсители;
  2. Обезмаслени мазни петна. Остават след обезмасляване петна, които не могат да бъдат обработени, се отрязват и празнотата затворен гипсов разтвор;
  3. С валяк или четка прилага праймер. Най-добре е да се даде предимство Грундове за дълбоко проникване;
  4. На повърхността на мазилката за стена монтирани полимерна мрежа;
  5. Ако дебел слой от мазилка за удобство схема на инсталацията радиофарове;
  6. Стена се разпръсква или овлажнен с вода от разпръсквача. Това е необходимо за по-добра адхезия на разтвора и повърхността;
  7. Разтвор атакува стената с мистрия, а след това успя да изравни Proville;
  8. Отстранете излишния разтвор от стената, най-добре, когато тя престава да "флоат" — Изчакайте, докато не изсъхне малко, внимателно да синхронизира всички нередности и отстраняване на излишъка;
  9. След мазилката изсъхне, сбръчкани бучки с шпатула, премахване разтвор и да започне финалната тапицерия.
Преди прилагането на крайния слой, като се започне суши слой покрита с грунд. Самият покритие се прилага и изравни с шпатула.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени