Мазилка тухлена стена с циментова замазка

Мазилка тухлена стена с циментова замазка
Мазилка тухлена стена с циментова замазка

Приготвя тухлена зидария (обикновен тухла)

Нова тухлена зидария на една обикновена тухла подготвят практически не е необходимо, но трябва да се обърне внимание на зидария влага. Ако суха зидария, стената трябва да бъде напълно намокрени с вода, в противен случай ръси варов разтвор ще пълзи по стената. Ако зидария се изпълнява небрежно и има много видни тухли - те трябва да отсечем брадвата, а не да се налага да хвърлят прекалено голям слой от мазилка.
Мазилка тухлена стена с циментова замазка

Подготовка стени

Подготовка на стената под циментова пясък мазилка е необходимо да се премахнат всички ясно изпъкнали стенни елементи. го очисти от прах и мръсотия. Ако е необходимо, да направи една степен. След това поставете светофарите (да се направи това, е описано подробно в предишна статия, връзката с обявяването, виж по-долу), е желателно да се отнасяме грундът стена, и може да продължи.
Мазилка тухлена стена с циментова замазка

Циментова замазка на стените със собствените си ръце

  • За висококачествена мазилка трябва внимателно да се подготви повърхността. За да направите това, обработени стени се почистват от мръсотия, прах, достъпно облицовка (тапети, вар, боя и т.н.), както и петна от масло или мазнина. Не трябва да има насипен материал и всичко, което може да намали сцеплението.
Съвет: За по-добра адхезия към повърхността се препоръчва за лечение на стените на специален грунд или състав «Betonkontakt», Ако стените не са предварително грундирани, преди започване на мазилката трябва да се намокри с вода, за да не се абсорбира влагата от нанася мазилката. Също така, не забравяйте на пода до стената, за да изчистите отломки и легна, нещо, което да не поглъща влагата, колкото е възможно.
Мазилка тухлена стена с циментова замазка

мазилки

Съставът на всеки пълнител мазилка включва осигуряване на първоначална вискозитет и крайното съдържание на външната, свързващо вещество, пълнител залепване между гранули и дава трайност и разредител - вода - са химически свързани и частично изпаряване по време на втвърдяване.
Мазилка тухлена стена с циментова замазка

Разходи за материали и тайни рецепти

Ако имаше въпрос за това как да мазилка по стените с цимент, първо трябва да знаете още нещо: като се приготвя смес за това. За да се разбере какво е заложено на карта, ние ви препоръчваме да гледате видеото: изготвяне на смес за мазилка.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени