Звукоизолационни материали коли

Звукоизолационни материали коли
Звукоизолационни материали коли

багажника звукоизолация

Премахване на кожата. При сваляне на панелите от двете страни на багажното отделение, обърнете внимание на разликата между тях и тялото. Необходимо е да се разбере дали е възможно да се залепи на панелите под материала шумоизолираща. Ако разликата е много малка, панелът просто щракне обратно.
Звукоизолационни материали коли

Звукоизолационни материали за кола

vibroplast Silver

Звукоизолационни материали колиГъвкава и еластична поглъщане на вибрациите материал с самозалепващ състав с алуминиево фолио. Фигура маркиране (квадрати 5x5 cm) позволява да се изрежат листа от размера на детайла. Материалът не абсорбира влагата и не се разлага под въздействието на околната среда, притежава антикорозионни свойства и херметични свойства. Лесно се монтира на повърхността с комплекс облекчение и не изисква отопление по време на инсталацията. Механично фактор загуба от 0.25-0.35. Тегло на 3 кг / м2. Дебелина 2 мм.
Звукоизолационни материали коли

Как да изберем материалите за Шумков?

За да вземете материали за звукоизолация автомобил е лесно, ако знаете какво и как да се използва всеки конкретен материал. В същото време, абсолютно всички компоненти се основават на добра звукоизолация залепващ слой. Тя позволява без прекалено много проблеми да се придържаме към тях, дори сложни и оребрени повърхности на всеки автомобил.
Звукоизолационни материали коли

Звукоизолационни материали за


звукоизолация превозно средство технология включва използването на комплекс от вибрации и звук абсорбционни материали, шум материали и antiskripov (уплътнители). Правилното прилагане на цялата гама покритие гарантира най-високо качество и максимален акустичен резултат тунинг.
Звукоизолационни материали коли

шумоизолация кола

шумоизолация кола - технологичен процес за намаляване на степента на проникване на външен шум в купето на автомобила и намалява нивото на шума от различен произход. изолиране на шума е една от необходимите стъпки по време на настройката на колата. шум превозно средство обработка изолационни материали също подобрява пасивна безопасност и дават антикорозионни свойства. Comfort - една от основните емоции в живота на всеки човек. Производителите на съвременните автомобили в надпреварата за най-ниска цена в конкурентна среда изпълняват само минималните приемливи условия на акустичен комфорт и, следователно, наскоро по-нататъшната обработка на темата на автомобили пред автомобилистите получава повече и по-често.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени