Мазилка кнауф машинно нанасяне

Мазилка кнауф машинно нанасяне
Мазилка кнауф машинно нанасяне

подготовка на повърхността

База мазилка MP 75 трябва да е суха, а не замразени, без прах и чужди частици. Необходимо е да се премахне големи неравности. В бетонови основи, ако е необходимо, за да се отстранят мащаб и кофраж. В зависимост от степента на абсорбция на влага основи, трябва да се грундира: хигроскопичен - грунд "Grundirmittel" (Grundiermittel), не се абсорбира влагата и бетон - грунд "Betokontakt" (Betokontakt).

Мазилка кнауф машинно нанасяне

Обхват, функции:

Проектиран за високи мазилка стени и тавани в помещения машина с помощта на мазилка mashin.Nanositsya всички конвенционална твърда основа (зидария, цимент мазилка, бетон, и т.н.).

Мазилка кнауф машинно нанасяне

Предварителна работа с гипсова шпакловка Knauf MP 75

повърхностна обработка мазилка трябва внимателно да се отстрани от битум, мръсотия, масло, прах, вар, мазнини, остатъци от неорганични и органични  бои, лепила, и метални части, както и различни водоразтворими вещества, които предотвратяват адхезията на материал към обработваната повърхност и конструктивно носител. Проектиране структурни елементи да бъдат отстранени.
Мазилка кнауф машинно нанасяне

Мазилка сухи смеси (цимент микс, гипс микс, гипс микс).

Продажба на готови смеси суха мазилка. Мазилка Knauf смес гипсови мазилки, пясък-циментова мазилка смес (гипс).


Мазилка микс - довършителни съоръжения отвътре и отвън. Мазилки, има две направления: за интериор (вътрешен) външни и вътрешни работи (фасада работа, мазилка цокъл, мазилка мокри помещения). Мазачески за вътрешни работи се използват само закрит гипсова основа (с изключение на районите с висока влажност на въздуха). Гипсова мазилка смеси като Rotband (Rotband, rotband), MR75 (mr75) Golband (golband, golband) се различават метод приложение. Rotband и Golband - използва само за ръчно нанасяне, MR75 може да се използва ръчно, така и с помощта на гипсови станции (машина рисунка).
Мазилка кнауф машинно нанасяне

HP Начало

Друго изпълнение Knauf мазилка - KP Старт предназначен за ръчно нанасяне на вътрешните повърхности на стените на обект (условия: нормална температура и влажност в интервала 16-30 ° С). Съдържание 25кг торба затваря смес от около 14 литра вода, предварително поставени в контейнера 50 литра. Жизнеспособността на мазилката не надвишава 40 минути - през това време трябва да мине през всички стъпки, които имат отношение към сместа Goldband.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени