таван видео мазилка

таван видео мазилка
таван видео мазилка

Апаратура радиофарове от гипс и гипс

Мазилка на стените и таваните на радиофарове от устройството започва степени - платформи кубична форма на мазилка или мазилка. знаци за височина трябва да бъде равна на дебелината на следващия слой мазилка; долната граница е успоредна на пода. За устройството на маяци ще се нуждаят от управление. марка Правило прилагат към и фиксирани посредством пирони, скоби или разтвор. Solution или мазилка хвърля с лопата в пространството между повърхността на тавана и върховенството докато тя е пълна. След напълване трябва да се пренаредят разтвор. За тази цел набива шпатула излишък със странични повърхности нарязани. Премахване на правило, като плъзнете леко нагоре повдигнат ръб. В този случай, второто ребро премахва излишната мазилка и гладка. В същото време изчистена от фарове е паднала върху тях мазилка смес. Преди да извадите правило дрънкалка чук. Ако фаровете на празнотата, те трябва да покрие и внимателно се смила.
таван видео мазилка

крива таван мазилка (радиофарове)

Ако таванът е много крива и да се получи равна повърхност, изисква дебел слой мазилка се прилага, тя трябва да бъде предварително инсталиран маяци, които създават нива ръководства и впоследствие съдейства за провеждане на изравняване материал.
таван видео мазилка

Получаване и почистване таван

Ако паната, предвидени права, достатъчно, за да се отстранят остатъците от лепилото на тавана тапети и / или кал. За да премахнете кал или тапет повърхността на тавана е необходимо да се овлажнява с вода с помощта на гъба. Веднага след като подвижен слой или тапет замазка, напоена, тя лесно се предлага с шпатула. Няма нужда от навлажняване на големи повърхности в даден момент, тъй като те може да изсъхне бързо. Това е най-добре постепенно, накисване и почистване на малки площи на потока, като метър.
таван видео мазилка

Да направим анализ на пространството

Първо, нека да анализираме nuzhnali дори мазилка. Ако нередностите на тавана по-малко от 0,5 см, а след това Вероятно това ще трябва само един пълнител. за На този етап е на стойност един поглед в Кои части от тавана е напукан (където е необходимо, мазилка) и където най-силно изпъкнала тухли.
таван видео мазилка

Смес за измазване тавани

  • Всички съществуващи мазилка готов за таван може да бъде разделена на две части - Праховете (сух) и паста (течност). В този случай, крайният резултат от завършване почти не се различава - това означава, че няма значение какъв вид готов микс, който сте използвали.
Сухи пълнители са добри с това, че когато се използва, е възможно да се създаде тънък слой (дори по-малко от 1 милиметър). Ако се прилагат паста (която има някои свиване), това трябва да не работят - ръководството не позволява. В допълнение, пълнител за завършване на тавана може да бъде изравняване (т.е. - начална) и лицева (подходяща за завършване). В тази статия нека да поговорим за използването на един, така и за останалите опции.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени