Етапи в изграждането на

Етапи в изграждането на
Етапи в изграждането на

В процес на изграждане

Според регламентите, изграждането на къщата е обединен фронт работа. Отделен етап, или опашка, изграждането може да се счита само за изграждането на обекта, който може да работи самостоятелно. Това означава, че до голяма нова сграда, състоящ се от няколко сгради, завършването на етапа на строителството ще бъде отдаване под наем на една от сградите.

Етапи в изграждането на

Можете да започнете изграждането на една къща.

ЕТАПИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО

  1. Получаване на конструкцията;
  2. Нулев цикъл;
  3. Основната линия;
  4. Довършителни фасади;
  5. Провеждане на вътрешните работи;
  6. Последният етап;
  7. Озеленяване.

Подготовка stroitelstvavklyuchaet на: подготовка на строителен обект за строителни работи, организацията на пътища за достъп до строителната площадка, организиране на временна власт.

Етапи в изграждането на

подови палуби

При проектирането на жилище се фокусира върху подове, греди напречно сечение трябва да съответства на ширината на отвора и разстоянието между тях, особено в случая на дву-, три-етажна сграда. Дву-, триетажна структура се изчисляват с най-голямо внимание и с допълнителното натоварване върху основата и таваните. Когато голям обхваща ширината на подпорни колони са осигурени. Прозорците и вратите са определени като се вземат предвид естественото свиване на дървена къща от дърво или дървени трупи.
Етапи в изграждането на

7. Етапи на строителството. Конструкцията на покрива – крайните етапи на строителството на къщата

В изграждането на покривната конструкция трябва да се знае точно на размера на отворите по капандурите. Изолирайте покрива, трябва да има инсталация на пароизолация и устройство хидро-защита. Преди полагането на покривни материали трябва да бъдат измазани комин, ако тя не е направена от тухли.

Етапи в изграждането на

Външната изолация на дървена къща

Улавянето изолация дървена къща, определено не е препоръчително да се постави изолационен материал слой вътре в къщата. Инсталиране на изолация в къщата може да доведе до нежелани процеси – към влага натрупване на повърхността на дървени стени в местата за контакт с нагревател, което ще доведе до тяхното унищожаване, както и постепенното влошаване микроклимат у дома. Метод за топлинна изолация, при което изолационен слой е разположен от външната страна на фасадата – Тя е по-предпочитано.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени