Окабеляване в апартамент с ръцете си

Окабеляване в апартамент с ръцете си
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Смятаме, че над електричество

Правилното електрическа инсталация в дома зависи преди всичко от потреблението на енергия. В вилното селище предлага ограничение на потреблението на 10-20 кВт за жилища, но в град апартамент не е реалистично, или през цялото време е да победи машината на входа, или още по-лошо, Похорие къща-окабеляване. При по-старите домове, където се изисква голяма част от кабелите и замяната, положи "Хрушчов" граница на 1.3 кВт; на границата - 2 кВт.
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Инструменти и материали, необходими за окабеляване

След като проектът е изцяло на съгласуват и одобряват, трябва да се определи избора на материали, необходими и ги купуват. Това трябва да се направи като се вземат предвид всички технически характеристики на обекта.

Окабеляване в апартамент с ръцете си

Къде да започне окабеляване

Как да стигнем до електрическите кабели в къщата със собствените си ръце, ние трябва да се опитаме да направим така, че това е възможно, проводник или кабел, заменят или премахнете, и да не пречи на къщата. За тази цел е необходимо да се направи окабеляване в специален положени по време на строителството на къщата през дюзи или строителни конструкции, създадени за тази цел. Чрез клирънс монтаж между тръбата и кабела да се запечатва, вградени незапалим разтвор, който може лесно да се отстранява, ако е необходимо. За тези цели може да бъде подходящ цимент или глина с пясък, глина, цимент и пясък. Никога не стартирайте окабеляване при температура на въздуха под 15 градуса. Купи по-добре изолиран кабел и тел обвити с медни жила.
Окабеляване в апартамент с ръцете си

Рисуване верига - раздел мощност

Така че, сте решили. Сега, трябва да се определят всички идеи и планове на хартия. Начертайте план стая. Как да го направя? Нека, като илюстративен пример, помислете за стандартен апартамент с една спалня. За осъществяване на схемата, е необходимо:
Окабеляване в апартамент с ръцете си

препарати

На първо място, окабеляване е извършено в къща със собствените си ръце може да бъде само ако художникът с подходяща квалификация и теоретично обучение, както правилно направена електрическа инсталация в дома може да предизвика сериозни проблеми, а в някои случаи да причини и смърт. 

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени