Окабеляване в апартамента

Окабеляване в апартамента
Окабеляване в апартамента

Рисуване верига - раздел мощност

Така че, сте решили. Сега, трябва да се определят всички идеи и планове на хартия. Начертайте план стая. Как да го направя? Нека, като илюстративен пример, помислете за стандартен апартамент с една спалня. За осъществяване на схемата, е необходимо:
Окабеляване в апартамента

Смятаме, че над електричество

Правилното електрическа инсталация в дома зависи преди всичко от потреблението на енергия. В вилното селище предлага ограничение на потреблението на 10-20 кВт за жилища, но в град апартамент не е реалистично, или през цялото време е да победи машината на входа, или още по-лошо, Похорие къща-окабеляване. При по-старите домове, където се изисква голяма част от кабелите и замяната, положи "Хрушчов" граница на 1.3 кВт; на границата - 2 кВт.
Окабеляване в апартамента

Инструменти и материали, необходими за окабеляване

След като проектът е изцяло на съгласуват и одобряват, трябва да се определи избора на материали, необходими и ги купуват. Това трябва да се направи като се вземат предвид всички технически характеристики на обекта.

Окабеляване в апартамента

Кабелна VVG - версии, декодиране и характеристики

Всяка инсталация не може без кабели или кабели. Това се отнася не само до жилищни домове и апартаменти, но и промишлени сгради и съоръжения В днешната статия бих искал да се обърне внимание на кабелите, и по-специално, да се помисли кабел VVG. Този кабел се предлага в няколко версии за това, какво доказателство префикс "NG", "LS», «FRLS» в края на маркировката. Какво правя всички тези модификации ...
Окабеляване в апартамента

Избор на посоки окабеляване - по-кратък или по-безопасно?

Преди да говорим за това как да се направи скрит кабел, говори за значението на чертежи, диаграми и да разберат какво ще бъде в стаята. Окабеляване - структурирана мрежа на апартамент или частен дом, създаден за лесна употреба на всяка стая. Ние трябва да започнем с местоположението на ключове, контакти и осветителни лампи. Например, като в тези цифри, които са били направени още преди строителството започва.
Окабеляване в апартамента
На тази снимка червени кръгове кръжаха ключове и контакти, от които след това се отказаха. Но в първия етап на планирането и проектирането на енергия, което го прави по-изобилно! След това ще се премахнат излишните, защото кабелите в стените, наред с други неща, отнемаше много време.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени