Етапи на строителство на монолитни къщи

Етапи на строителство на монолитни къщи
Етапи на строителство на монолитни къщи

ЕПК

ЕПК - това е една от най-модерните технологии, използвани в строителството на сгради и съоръжения за различни цели. Действителната процеса изглежда монолитна конструкция като изграждането на различните структурни компоненти от смес, съдържаща бетон и специално кофраж. Под кофраж осъзнават специална конструкция, която е специален формуляр, който е поставен на място бетон. Кофраж е неразделна част от монолитна конструкция, както и една от неговите характеристики, тъй като това е свързано с бъдещото изграждане на кофраж дизайн печалби сила, твърдост и устойчивост на промени във формата, размера и други свойства на бетонирани структура.

Етапи на строителство на монолитни къщи

строителни технологии

Конструкции на монолитна са структурни елементи, които са запълнени betonosoderzhaschey смеси. Той използва леки кухи блокове от различни материали. Тази къща се строи бързо. Блокове, като детски блокове, свързани към стената. За да се изгради такава конструкция от високо качество, тя се използва най-често оставащ кофраж на пенополистирол, който е издръжлив и икономичен.

Етапи на строителство на монолитни къщи

модерните технологии

Взехме най-доброто от монолитна конструкция и със собствена технология, е качествено различен от традиционния монолитна конструкция. Използването на специална ПК осигурява голямо предимство пред другите технологии. Цялата дома дизайн е цяло: подове, вътрешни и външни стени са свързани помежду си, всички стени на къщата са пълни с носител за пълнене без фуги по този начин се увеличава силата на абсорбционния капацитет на структурата и намалява разходите за строителство. Къща стени не се нуждаят от допълнителна изолация - изолация е поставен между външните стени и тавана по време на леене. След края на строителството на кутията, вие сте готови за окончателно завършване, без допълнително измазване.
Етапи на строителство на монолитни къщи

Предимствата на монолитни сгради

Той трябва първо да се спомене, че изграждането на монолитни сгради не изисква използването на тежко оборудване, като например кранове. В този случай е прието да се използва бетон, с които се бетонира в специални форми и могат да бъдат подредени на височина от 4 метра. Това ще ви помогне да си пейзаж област.
Етапи на строителство на монолитни къщи

Първата фаза на строителството – фондация строителство

Етапи на строителство на монолитни къщи
В процеса на проектиране на къща, в основата на подходящ тип се подбира за него. Изборът се извършва на набора от индекси, която включва вида на сградата, вида на почвата, дълбочина на подпочвените води, климатичните и други функции.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени