Окабеляване с неговата снимка ръце

Окабеляване с неговата снимка ръце
Окабеляване с неговата снимка ръце

Рисуване верига - раздел мощност

Така че, сте решили. Сега, трябва да се определят всички идеи и планове на хартия. Начертайте план стая. Как да го направя? Нека, като илюстративен пример, помислете за стандартен апартамент с една спалня. За осъществяване на схемата, е необходимо:
Окабеляване с неговата снимка ръце

Смятаме, че над електричество

Правилното електрическа инсталация в дома зависи преди всичко от потреблението на енергия. В вилното селище предлага ограничение на потреблението на 10-20 кВт за жилища, но в град апартамент не е реалистично, или през цялото време е да победи машината на входа, или още по-лошо, Похорие къща-окабеляване. При по-старите домове, където се изисква голяма част от кабелите и замяната, положи "Хрушчов" граница на 1.3 кВт; на границата - 2 кВт.
Окабеляване с неговата снимка ръце

Как да провеждат електротехник в частна къща със собствените си ръце

Окабеляване в дървена къща трябва не само да изпълняват своите функции, но за да бъдат безопасни, така че качеството на изпълнението му се увеличава изисквания. Възможно е да се извърши окабеляване в дървени къщи със собствените си ръце, но тя трябва да отговаря на всички правила за инсталация.
Окабеляване с неговата снимка ръце

Къде развод окабеляване

За да започнете, трябва да се определи реда, по който всички кабели отиват. Ако вътрешните стени на къщата са направени от силикатни блокове, а след това те трябва да бъдат измазани. Логично е, кабелите трябва да бъде инсталиран преди мазилката, така че да не се счупи какво вече е направено. И ако вертикалното спускане е повече или по-малко ясно, хоризонталните линии (от които отиват надолу към търговските обекти, например), могат да се извършват не само под мазилка, но и на тавана. Таванското помещение е малко по-скъпо, защото всяка нова версия, ще бъде по-дълго, но в таванските стаи има определен плюс - тя винаги е свободен достъп до проводниците и терминални кутии. Особено, че раздел 2 на SAE (Правила за Електрическа инсталация) в точка 2.1.69. Това позволява лесно и гласи, както следва:
Окабеляване с неговата снимка ръце

Подготвителни работи: веригата, инструменти за маркиране

Дори ако окабеляване в дома си, ще се извършва от специалисти, тази информация няма да бъде излишно, за да се провери коректността и качеството на монтажа и да разберат какви инструменти, оборудване и материали, необходими за тази цел.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени