Монтаж на канализационни тръби Цена

Монтаж на канализационни тръби Цена
Монтаж на канализационни тръби Цена

Инсталирането на външни канализационни тръби

Сглобяване външната тръби канализация, произведени с използването на гладки тръби от PVC (поливинилхлорид) и РР (полипропилен) с външната повърхност на портокал. При високо натоварване на канализационната тръба (дълбоко място, пътното платно) се прилагат повишени твърдост тръби, а именно двуслойна гофрирана тръба от РР или РЕ (полиетилен). За полагане вътрешни канализационни тръби прилагат сиво, които също са изработени от PVC или PP. Тези тръби имат по-нисък клас на якост, тъй те не са изложени на външен товар.
Монтаж на канализационни тръби Цена

Цени за ВиК работа (ценова листа 2016)


Цена за водопроводни 2016 представени по-долу година е съкратен вариант. За да видите пълната версия на ценовата листа, моля, кликнете върху съответния линк в дясно от името на всяка маса.
Монтаж на канализационни тръби Цена

Монтаж:

1. Преди започване на системите за окабеляване канализационни и водоснабдителни трябва да се мисли всичко чрез дизайн и добре. В действителност, някои изменения могат да доведат до това, че системата ще бъде прекалено дълъг, а от това, от своя страна, се променят цената. Необходимо е да се вземат под внимание:
Монтаж на канализационни тръби Цена

Разходите за монтаж на водните тръби. Замяна на водопроводи

Замяна на местното кран подмяна Normal трудност кран кран 500 повишена сложност на замяната кран 600 Смяна захранване щранг без заваряване (студена вода) стойка 3000 Смяна на щранг водата
Монтаж на канализационни тръби Цена

Как да се проведе канализация в частна къща

Най-важните правила, свързани с избора на тръбопроводите. За вътрешно окабеляване използва полипропилен продукт с вътрешен диаметър равен на 50 или 100 mm, в зависимост от предвидения обем на отпадъчни води. Свързване тоалетна, както и организирането на щранг тръби изисква по-голям диаметър - 200 или 220 мм. Когато става въпрос за външната продукция, тя трябва да е с диаметър 100-110 мм.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени