Затоплянето на бетонен покрив

Затоплянето на бетонен покрив
Затоплянето на бетонен покрив

Как да се изолират един бетонен покрив от тавана?

И може да се опрости работата ви хемороиди, не всички притеснявани показан по-горе. Факт е, че бетонния под не изисква пароизолация и тя може да бъде малко под poshtukaturit мазилка решение без никакви GCR и др. Топло от тавана.
Затоплянето на бетонен покрив

Студената и топъл покрив

Наречен студен покрив без т. Наречен. покривни пай: затопляне на многослойната структура между kontrobreshetkoy строителство под покривното покритие и вътрешната облицовка на гредите. покривни пай устройство е вече на друга тема - изолация на покрива, но ние трябва да продължим да го опознаете. На първо място, за застроените сгради и тавани. На второ място, неразривно свързани технологично и структурно в частен дом на тавана изолация от тавана и покрива, който може да се види в дясно в горната част на фиг. Изолация на тавана на тавана заедно с покрив от вътрешната страна предоставя следните предимства:
Затоплянето на бетонен покрив

Първо изолиран покрив

Условия за частните домове предоставят възможност за провеждане на събитие на изолацията на тавана от външната страна - на пода на таванското помещение. Защитена от външни климатични условия тавански не е просто топло през зимата. Топлоизолация "торта" ще бъде добра защита от летните жеги, висока влажност на въздуха, който ще осигури комфортни условия на живот и да удължи живота на сграда.
Затоплянето на бетонен покрив

Първият начин - от вътрешната изолация на тавана

За да работите върху изолацията на тавана във вътрешността на сградата може да се използва минерална изолация, популярно по-нататък своята "оцъклен". Обикновено, стъклена вата ролка е монтирана заедно с гипсокартон окачения таван, което значително намалява количеството на загуба на топлина.
Затоплянето на бетонен покрив

Преглед на материали за топлоизолация

За топлоизолация на тавани използват различни материали, изборът на които зависи от областта, в която живеят. Тъй като всеки материал има свои собствени характеристики, неговото използване ще даде максимален ефект само в най-подходящите условия. Северните райони са много по-студени, така че материалите за таван е да изберете по-гъста и надеждни, така че колата ви се съхраняват в подходящи условия. Централните райони имат по-мек климат съответно и нагревател се изисква не толкова дебели. На юг, в тавана на гаража изисква добра изолация от влага, а не от студа.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа