Самозалепващи се плочки за баня

Самозалепващи се плочки за баня
Самозалепващи се плочки за баня

Материалните Характеристики и спецификации

Особеността на материала е, че е доста издръжлив, но се състои изцяло от синтетични компоненти. Популярността на самозалепващи PVC плочки се разраства, тъй като тя има различна текстура и структура на повърхността. Оформете PVC плочки може да имитира дърво, ламинат, естествен камък и други повърхности.
Самозалепващи се плочки за баня

филм стикер

  • На долната страна на материал има хартиен субстрат, отбелязани квадрати. Тази линия ще помогне за намаляване на филма на плоски участъци на желаната дължина.
  • Молив очертава рязане линия. След това, с помощта на нож и нарязани на филма линия.
Съвет! Препоръчително е да се намали на лентата не е точно по дължината на стените, и оставете малко квоти - 2-2,5 см.
Самозалепващи се плочки за баня

Как мога да направя монтаж на стени

Разбира се, повърхността трябва да бъдат подготвени преди всяка работа с самозалепващо фолио. Най-малко - на него опесъчаване и почистени от мазнини и прах. Няма да има добър помощник препарати за миене на съдове. Те са отлични за почистване на повърхността и "опесъчаване" помощ "фолио" най-добър, когато седнем поставяне.
Самозалепващи се плочки за баня

резултат

За баня отговаря на всички изисквания на модерността, е необходимо да се подходи към избора на довършителни материали, което е необходимо, за да палто стените му. В тази статия съм огледа всички основни материали, които често се използват в довършителните работи. Всяка една от горните материали е не само тяхното инсталиране технология, но и особеностите, свързани с суровини и на физическите и техническите характеристики. Но те са обединени в едно - една добра довършителни материали, които се характеризират с висока устойчивост на влага фактор, който е най-важният показател за довършителни в банята.
Самозалепващи се плочки за баня

плочки мозайка


Мозайка ще помогне да се украсяват всяка стая - от банята, за да коридор и хола. Това не е просто един модерен материал, използван за стените и подовете, както и истинската работа на декоративното изкуство, чиито корени са в далечното минало. Купи Мозайка - винаги оригинални и практично решение за декорация.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа