Електрическа схема на апартаменти

Електрическа схема на апартаменти
Електрическа схема на апартаменти

влизане

Този списък съдържа голямо разнообразие от веригата окабеляване на апартаменти и стаи. Бих искала да отбележа, че в тези схеми, няма конкретна селекция. Схеми сглобени без системата и те споделят само едно нещо, всички те се отнасят за свързване на апартаменти и стаи, в това число вериги за осветление, контакти схеми за окабеляване, потенциална схема за изравняване и схемата на жилищни електрически кутии.
Електрическа схема на апартаменти

Рисуване верига - раздел мощност

Така че, сте решили. Сега, трябва да се определят всички идеи и планове на хартия. Начертайте план стая. Как да го направя? Нека, като илюстративен пример, помислете за стандартен апартамент с една спалня. За осъществяване на схемата, е необходимо:
Електрическа схема на апартаменти

Пример за окабеляване на веригата в частен дом.

Заведения в частен дом, обикновено идва по въздушна линия 0,4 кV. С подкрепа ВЛ на отвора е електрическата фаза проводник L и неутрален защитна комбиниран работен и PEN (една доставка фаза).
Електрическа схема на апартаменти

влизане

Здравейте скъпи читателю! Аз ви приветствам с добре дошли на сайта Elesant.ru.Dlya електротехниците, извършена няколко различни схеми за окабеляване в апартамента. Всички те принадлежат към една и съща верига видове-схемата на свързване, но се различават по типа. Всеки вид има своя собствена електрическа верига и натоварване на информация, съответно, с различен външен вид. Само за видовете електрически вериги, техните различия и прилагането на правилата ще бъдат обсъдени в тази статия.
Електрическа схема на апартаменти

група за разпространение

Разпространение групи - групата на точки (една или повече), които са свързани към устройството Апартамент щит. Не се препоръчва да се свържете всички кабели към една и съща група. Ако все пак решите да използвате само една група, ще се нуждаят от силен кабел, който трябва да издържат натоварванията, произтичащи от включването на всички уреди в апартамента. Въпреки това, окабеляване и rasklyucheniya кутии не е много удобно.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени