При боядисване стени остават лента

При боядисване стени остават лента
При боядисване стени остават лента

Петна след боядисване vodoemulsionkoy

Боядисани отново таван латекс в стаята, е постъпил правилно, proshpaklevat, грундира с боята се разрежда с вода малко. Той боядисани в три слоя, като се спазва посоката. След боядисването на тавана формира място с сянка. Защо се случи това?
При боядисване стени остават лента

1. бои на водна основа изсъхнат много бързо

Пълно изсъхване се случва в рамките на 1-2 часа, а частично или да го постави в научните: лепне състояние преди, по време 1-5 минути. Аз съм всичко, за какво да се боя боя на водна основа трябва да бъде внимателно, всички петна и капки трябва да се почистят веднага, в противен случай те ще останат на повърхността, като спомен за безгрижни живопис.
При боядисване стени остават лента

Получаване на повърхността на стените със старата покритие

Ако стените са облепени с тапети или боядисани, те ще трябва да се подготви малко по-различен начин. Като за начало ще трябва да се премахне старата боя. За тази работа се поберат на шпатула или стоманена четка. Ако стената са стари тапети, вие ще трябва да ги разруши и с образувана след слоя лепило. С силна фиксация на тапети на стената и е невъзможно да ги премахнете, можете да направите една картина директно върху старата повърхност. Но това е при условие, че тапетът се прилага по-рано база палто.
При боядисване стени остават лента

Как да рисува по стените

Как да рисува по стените недостъпни валяк, а след това използвайте четка за боядисване. Това са места, разположени в 20 – 30 см на всеки ъгъл, същото правило важи и за места извън определеното самозалепваща лента.
При боядисване стени остават лента

Грешки в картината на тавана - разтворими соли

Понякога тавана появи разтворими соли, които създават на повърхността кристална бяла плака, наречен също изцветяване. Най-честата причина за това е увеличената повърхност влага. За да не е настъпило този недостатък, е необходимо да изсъхне тавана и след това почистване със стоманени четки. След това повторно се прилага към повърхността на мазилката и след сушене боя с блажна боя, и след това обработка на пълнежа и праймер.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени