Купете звукоизолация за автомобили

Купете звукоизолация за автомобили
Купете звукоизолация за автомобили

Материали за изолация кола

Научните доказателства сочат, че непрекъснат шум се отразява негативно на здравето на всеки град обитател. И се опитва да поддържа качеството на живот, трябва да бъдат загрижени за нивото на шума, които човешкото ухо възприема всяка секунда, че е възможно минимум. Като се има предвид, че съвременната бизнес човек прекарва в колата за няколко часа на ден, веднага след покупката на ново превозно средство, за да се притеснявате за осигуряване на качеството на звукоизолация машини. След намаляване на шума ще ви помогне да се отървете от акустичен дискомфорт. Следователно, за да се гарантира, шумоизолация, използвайки съвременни материали – това не е лукс, а допълнителна възможност за поддържане на здравето и удължават дълголетие.
Купете звукоизолация за автомобили

Звукоизолационни материали за вратите на колата.

Към днешна дата, купуват шумоизолация кола за много шофьори желаят. Те вярват, че по този начин те ще бъдат в състояние да постигне значително подобрение, но повечето хора все още предпочитат да го правят само заради честите реклами. На практика, те дори не си представя какво е направено, така че да направи сериозна грешка.
Купете звукоизолация за автомобили

Как да изберем

Когато изберете желания звукоизолацията за колата, трябва да се определят първоначално област, в която ще се прилага. Разходи и качествени автомобилни shumoizolyatorov определят от техните свойства вибро- и намаляване на шума, производство снимки и топлопроводимост. Ако искате да драстично топла кола, трябва да изберете материала, принадлежащи към структурата на битум и алуминиеви елементи, но това ще струва повече, за разлика от по-фините, състояща се от полимери и гума, но не по-малко ефективни, ако искате да се отървете от досадно тракане таблото или врата.

Купете звукоизолация за автомобили

шумоизолация за кола - има ли смисъл?

Всеки автомобилист, след като прекарва известно време в колата, пълна с външни звуци, съгласен, че шумът в купето - това е един голям недостатък на машината. Той не дава на водача и неговите пътници да се отпуснете, да се насладите на пътуването и комфорт, можете бързо гумите, отклоняване на вниманието, което е крайно нежелателно в пътя. Ето защо, всеки собственик на автомобил трябва да се мисли за някаква работа и Купува шумоизолация за автомобили.
Купете звукоизолация за автомобили

Звукоизолационни материали за кола

vibroplast Silver

Купете звукоизолация за автомобилиГъвкава и еластична поглъщане на вибрациите материал с самозалепващ състав с алуминиево фолио. Фигура маркиране (квадрати 5x5 cm) позволява да се изрежат листа от размера на детайла. Материалът не абсорбира влагата и не се разлага под въздействието на околната среда, притежава антикорозионни свойства и херметични свойства. Лесно се монтира на повърхността с комплекс облекчение и не изисква отопление по време на инсталацията. Механично фактор загуба от 0.25-0.35. Тегло на 3 кг / м2. Дебелина 2 мм.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа